miércoles, 18 de julio de 2012

LEÑA DE LUXE A Barcelona TV

LEÑA DE LUXE ES CONTEMPLACIÓ, ACCIÓ I TRANSFORMACIÓ  
ARBRES MORTS I ARRELATS QUE ES TRANSFORMEN EN CADIRES I ESCALES SALVATGES, CADIRES QUE ENS CONVIDEN A PARAR EN EL NOSTRE CAMÍ I A REFELXIONAR I ESCALES QUE ENS AJUDEN A PUJAR PAS A PAS.
ACTUALMENT VIVIM TEMPS DIFICILS, SOTA EL NOM DE CRISIS, PERO CRISIS NO ÉS MÉS QUE TEMPS DE CANVIS, D’EVOLUCIÓ, TRANSFORMACIÓ, PER REINVENTAR LA REALITAT, I EXTREURE D’ALLO QUE ESTA MORT, NOVES FORMES QUE ENS INSPIREN.
LA CADIRA ÉS UN ELEMENT DOMESTIC MOLT COMÚ QUE TOTS TENIM A CASA, A L’OFICINA, AL BAR...COM SI FOS UN OBJECTE VULGAR, PERO CAL RECORDAR, QUE LA CADIRA EN EL SEU ORIGEN ERA UN ELEMENT QUE NOMÉS TENIEN ELS RICS I PODEROSOS GOVERNANTS, LA RESTA  S’ASSEIEN A TERRA O EN TABURETS.
EREN SIMBOL DE PODER , RIQUESA, DIGNITAT  I  ELEGANCIA.
ARA TOTS TENIM LA NOSTRE CADIRA, VOLEM DIR AMB AIXO, QUE TOTS SOM RICS I PODEROSOS QUE TENIM VEU , RESPONSABILITAT I COMPROMÍS.
QUE ESPEREM D’UNA CADIRA? QUE SIGUI COMODE I SUAU AL TACTE, AQUESTES CADIRES SALVATGES NO HO SON, APAREIXEN ALLA ON MENYS HO ESPEREM PER CONVIDAR-NOS A PARAR UN MOMENT A REFLEXIONAR EN EL NOSTRE CAMÍ, PERO NO ENS CONVIDEM A  ACOMODAR-NOS.